Viviana De Sans Trotta


Viviana De Sans Trotta

Lista

Equip Mae de la Concha – Amb Totes Podem (amb el suport de Juan Pedro Yllanes i Alberto Jarabo)

Biografía

Vaig estudiar 3 anys de Ciències Polítiques, sóc Bombera a l'Aeroport d'Eivissa des de 1996, vaig exercir 10 anys d'activitat sindical a escala estatal, portant l'Àrea de la Dona i desenvolupament professional del Servei de Salvament i Extinció d'Incendis, SSEI, i Seguretat Operacional. Formadora de formadors del SSEI, basat en Intel·ligència Emocional. Participant en el Cercle Insular de Podem a Eivissa des de la seva creació a 2014.

Des de 2015 Secretària General Insular de Podem a Eivissa. En l'actualitat Vicepresidenta 1ª en el Consell Insular d'Eivissa, i consellera electa de Podem, titular de Transparència, participació i bon govern, Treball i formació, TIC i Habitatge, en la mateixa institució.

Estudié 3 años de Ciencias Políticas, soy Bombera en el Aeropuerto de Ibiza desde 1996, desempeñé 10 años de actividad sindical a nivel estatal, llevando el Área de la Mujer y desarrollo profesional del Servicio de Salvamento y Extinción de Incendios, SSEI, y Seguridad Operacional. Formadora de formadores del SSEI, basado en Inteligencia Emocional. Participante en el Círculo Insular de Podemos en Ibiza desde su creación a mediados del 2014.

Desde 2015 Secretaria General Insular de Podemos en Ibiza. En la actualidad Vicepresidenta 1ª en el Consell Insular de Ibiza, y consellera electa de Podemos, titular de Transparencia, participación y buen gobierno, Trabajo y formación, TIC y Vivienda, en la misma institución.


Motivación

Viure aquesta primera etapa de Podem a Eivissa i a Balears des de la meva situació com a Secretària General Insular, i amb un equip fabulós en el Consell Ciutadà Insular, ha estat un autèntic honor i un privilegi pel qual em sento enormement agraïda. La valoració sobre aquests 3 anys és molt positiva, però també sé que s'han comès molts errors fruit de la inexperiència. Tenir l'oportunitat, en aquesta segona etapa, de corregir i millorar tot allò que ens porti a un Podem més cohesionat i fort, capaç de transformar i fer polítiques pel 99%, és un repte i un objectiu apassionant. Fer-ho al costat de Mae de la Concha, a #AmbTotesPodem, i l'equip humà que conforma aquesta candidatura és un luxe molt, molt, motivant.

Vivir esta primera etapa de Podemos en Ibiza y en Baleares desde mi situación como Secretaria General Insular, y con un equipo fabuloso en el Consejo Ciudadano Insular, ha sido un auténtico honor y un privilegio por el que me siento enormemente agradecida. La valoración sobre estos 3 años es muy positiva, pero también sé que se han cometido muchos errores fruto de la inexperiencia. Tener la oportunidad, en esta segunda etapa, de corregir y mejorar todo aquello que nos lleve a un Podemos más cohesionado y fuerte, capaz de transformar y hacer políticas para el 99%, es un reto y un objetivo apasionante. Hacerlo junto a Mae de la Concha, en #AmbTotesPodem, y el equipo humano que conforma esta candidatura es un lujo muy, muy, motivador.