Natividad Benejam


Natividad Benejam

Lista

Equip Mae de la Concha – Amb Totes Podem (amb el suport de Juan Pedro Yllanes i Alberto Jarabo)

Biografía

Vaig néixer a Menorca el 25 de gener de 1981. Em vaig anar a Barcelona per estudiar de Mestra d'Educació Infantil a la Universitat Ramón Llull. Vaig participar a les manifestacions contra la guerra d'Iraq i a les casserolades que sonaven totes les nits. D'aquesta manera germinà en mi la llavor de la indignació. El 2005 va ser el meu primer fill. Durant 7 anys vaig viure a Terol. En 2012 vaig tornar a Menorca amb els meus tres meravellosos fills. Identificada amb Pablo Iglesias, vaig comprendre que calia sumar-se a aquesta força per canviar les coses al nostre país. Vaig participar del cercle de Podem i vaig acabar presentant-me a les eleccions municipals del 2015, actualment sóc regidora a l'ajuntament de Ciutadella.

Nací en Menorca el 25 de Enero de 1981. Me desplace a Barcelona para cursar mis estudios de Maestra de Educación Infantil en la Universidad Ramón Llull. Participé en las manifestaciones en contra de la guerra de Irak así como en las caceroladas que sonaban todas las noches. De ese modo germinó en mi la semilla de la indignación. En 2005 nació mi primer hijo y durante 7 años viví en Teruel.En 2012 decidí volver a Menorca con mis tres maravillosos hijos Me sentí identificada con Pablo Iglesias, tomé conciencia de que había que sumarse a esa fuerza para cambiar las cosas en nuestro país. Participé del circulo de Podemos de mi ciudad y acabe presentándome a las elecciones municipales del 2015, en la actualidad soy Concejal en el ayuntamiento de Ciutadella.


Motivación

Com a mare em preocupa el futur dels meus fills i de tots els dels altres.

Un sistema econòmic basat en el consumisme i la destrucció del nostre planeta, no permet que vegem un futur brillant per a ells.

Crec en l'educació i la formació perquè les futures generacions puguin donar aquest canvi que necessita el nostre país. El nostre sistema educatiu necessita reformes. També és clau que les famílies tinguin les necessitats bàsiques cobertes.

Sóc conscient del des-equilibri causat pel turisme en el nostre fràgil territori, i que és la base del nostre sistema econòmic. Hem de legislar per aconseguir un equilibri sostenible. També vull que estiguem representats tots, per defensar els interessos comuns i individuals de cada illa.

Como madre me preocupa el futuro de mis hijos y de todos los demás.

Un sistema económico basado en el consumismo y la destrucción de nuestro planeta, no permite que veamos un futuro brillante para ellos.

Creo en la educación y la formación para que las futuras generaciones puedan dar ese cambio que necesita nuestro país. Nuestro sistema educativo necesita reformas. También es clave que las familias tengan las necesidades básicas cubiertas.

Soy consciente del desequilibrio causado por el turismo en nuestro frágil territorio, que es la base de nuestro sistema económico. Debemos legislar para conseguir un equilibrio sostenible. También deseo que estemos representados todos, para defender los intereses comunes e individuales de cada isla.