Miguel Ángel Capó Navarro


Miguel Ángel Capó Navarro

Lista

Equip Mae de la Concha – Amb Totes Podem (amb el suport de Juan Pedro Yllanes i Alberto Jarabo)

Biografía

Palmesà, vaig passar la meva infància i adolescència a Menorca, on els meus pares es van traslladar per fer feina a l'hostaleria. Després d'estudiar Econòmiques vaig treballar en banca uns anys fins que vaig decidir reorientar la meva vida tornant a la universitat a estudiar Filosofia. En aquesta etapa em vaig incorporar com a professor i investigador a diversos projectes. Vaig realitzar estades de recerca, en Filosofia a Sheffield i en Psicologia a Harvard. Actualment sóc Secretari del Grup Polític de Podem al Consell de Mallorca.

M'encanten els esports i les sèries de TV, encara que el meu temps lliure es centra en Podem. Participo activament en els cercles Procés Constituent, Palma Centre i Arxiduc, a més de ser membre de la comissió mixta de turisme.

Palmesano, pasé mi infancia y adolescencia en Menorca, donde mis padres se trasladaron para trabajar en la hostelería. Tras estudiar Económicas trabajé en banca unos años hasta que decidí reorientar mi vida y volví a la universidad a estudiar Filosofía. En esta etapa me incorporé como profesor e investigador a diversos proyectos y realicé estancias de investigación, en Filosofía en Sheffield y en Psicología en Harvard. Actualmente soy Secretario del Grupo Político de Podemos en el Consell de Mallorca.

Me encantan los deportes y las series de TV, aunque mi tiempo libre se centra en Podemos. Participo activamente en los círculos Procés Constituent, Palma Centre y Arxiduc además de ser miembro de la comisión mixta de turism


Motivación

La meva prioritat és la defensa dels drets del 99% enfront del 1% privilegiat. És imprescindible un veritable Estat del Benestar, la diversificació del model productiu i el canvi de model energètic. Balears mereix sanitat i educació públiques de qualitat, sense barracons ni pàrkings de pagament. Arriba l'hora de la fi per a les polítiques austericides del govern del PP i la seva corrupció.

L'enfocament insularista proposat per l'equip #AmbTotesPodem que lidera Mae de la Concha és el que considero més adequat. Em comprometo a treballar per la unitat a Podem. Reforcem els cercles, motivem a qui vulgui participar, il•lusionem a la militància i col•laborem amb els moviments socials. Clar que Podem!

Mi prioridad es la defensa de los derechos del 99% frente al 1% privilegiado. Es imprescindible un verdadero Estado del Bienestar, la diversificación del modelo productivo y el cambio de modelo energético. Baleares merece sanidad y educación públicas de calidad, sin barracones ni párkings de pago. Llega la hora del fin para las políticas austericidas del gobierno del PP y su corrupción.

El enfoque insularista propuesto por el equipo #AmbTotesPodem que lidera Mae de la Concha es el que considero más adecuado. Me comprometo a trabajar por la unidad en Podemos. Reforcemos los círculos, motivemos a quienes quieran participar, ilusionemos a la militancia y colaboremos con los movimientos sociales. ¡Claro que Podemos!