María Esperanza Sans Regis


María Esperanza Sans Regis

Lista

Equip Mae de la Concha – Amb Totes Podem (amb el suport de Juan Pedro Yllanes i Alberto Jarabo)

Biografía

Manacorina des de fa 26 anys, fins fa poc vaig fer feina de dependenta a una petita tenda de Cala Murada, on també portava part de la gestió. Fa uns mesos vaig canviar d'aires i vaig venir a la gran ciutat per ser l'administrativa del Grup Parlamentari de Podem. Compagín la feina amb els estudis del grau de Geografia i Història a l'UNED.

La meva passió sempre ha estat la història, però Podem em va despertar un gran interès que ha suposat la meva implicació total des dels inicis, primer per aportar el meu granet d'arena a la política municipal, i després per aportar-ho en l'àmbit supramunicipal a través de l'equip autonòmic d'organització.

Manacorina desde hace 26 años, hasta hace poco trabajé de dependienta en una pequeña tienda de Cala Murada, donde también llevaba parte de la gestión. Hace unos meses cambié de aires y vine a la gran ciudad para ser la administrativa del Grupo Parlamentario de Podemos. Compagino el trabajo con los estudios del grado de Geografía e Historia a la UNED.

La historia siempre ha sido mi pasión, pero Podemos despertó en mí un gran interés que ha supuesto mi implicación total desde sus inicios, primero para aportar mi granito de arena a la política municipal, y después para aportarlo en el ámbito supramunicipal a través del equipo autonómico de organización.


Motivación

“Vivim una veritable revolució democràtica”, això és el que vaig pensar quan em vaig apropar per primera vegada al cercle de Podem Manacor, i això és el que continuu pensant. Ja hem fet el més difícil, que era portar la veu de la ciutadania a les institucions. Ara toca madurar i que el nostre projecte arreli ben fort en cada municipi de les nostres illes.

Em present amb la candidatura #AmbTotesPodem encapçalada per Mae de Concha perquè és l'opció més insularista, que cerca dotar a la nostra societat d'un veritable canvi, pensat per afavorir a les majories. Som un equip de persones diverses, totes amb el mateix objectiu: unir, créixer i guanyar per a la gent.

“Vivimos una verdadera revolución democrática”, esto es lo que pensé cuando me acerqué por primera vez al círculo de Podemos Manacor, y esto es lo que continúo pensando. Ya hemos hecho lo más difícil, que era llevar la voz de la ciudadanía a las instituciones. Ahora toca madurar y que nuestro proyecto arraigue muy fuerte en cada municipio de nuestras islas.

Me presento con la candidatura #AmbTotesPodem encabezada por Mae de Concha porque es la opción más insularista, que busca dotar a nuestra sociedad de un verdadero cambio, pensado para favorecer a las mayorías. Somos un equipo de personas diversas, todas con el mismo objetivo: unir, crecer y ganar para la gente.