David Díez Maestre


David Díez Maestre

Lista

Equip Mae de la Concha – Amb Totes Podem (amb el suport de Juan Pedro Yllanes i Alberto Jarabo)

Biografía

Vaig néixer a Maó i quan tenia 25 anys em vaig traslladar a viure a Manacor, on visc actualment. He treballat pràcticament de tot (cambrer, paleta, projeccionista...). Vaig estudiar disseny gràfic i actualment treball en una impremta en el departament creatiu.

Vaig acostar-me a Podem durant les eleccions europees de 2015, i des de llavors he estat participant a Podem, primer al Cercle de Podem Manacor i després com a Secretari de Comunicació del Consell Ciutadà Autonòmic.

Nací en Maó y a los 25 años me fuí a vivir a Manacor, donde vivo actualmente. He trabajado prácticamente de todo (camarero, albañil, proyeccionista...). Estudié diseño gráfico y actualmente trabajo en una imprenta en el departamento creativo.

Me acerqué a Podemos durante las elecciones europeas del 2015, y desde entonces he estado participando en Podemos, primero en el Círculo de Podemos Manacor y después como Secretario de Comunicación del Consejo Ciudadano Autonómico.


Motivación

Crec que cal seguir apostant per un canvi, no només en la política sinó també en un canvi cultural. Els temes de conversa aquests últims anys han canviat i la societat cada vegada va més encaminada a la cooperació, rebutjant l'individualisme que ens manté aïllades. Hem d'encaminar-nos cap a un món més respectuós amb l'entorn, més just i solidari, allò que neix des de cada persona però que s'aplica de forma massiva des de les institucions, i per això existeix PODEMOS. Per tot això form part de la candidatura de #AmbTotesPodem encapçalada per Mae de la Concha.

Creo que hay que seguir apostando por un cambio, no solo en la política sino también en un cambio cultural. Los temas de conversación estos últimos años han cambiado y la sociedad cada vez va más encaminada a la cooperación, rechazando el individualismo que nos mantiene aisladas. Tenemos que encaminarnos hacia un mundo más respetuoso con el entorno, más justo y solidario, algo que nace desde cada persona pero que se aplica de forma masiva desde las instituciones, y para eso existe PODEMOS. Por todo esto formo parte de la candidatura de #AmbTotesPodem encabezada por Mae de la Concha.