Adrian Martinez Pacin


Adrian Martinez Pacin

Lista

Construint Podem – Equip Laura Camargo i Balti Picornell

Biografía

Som Adrián, tinc 30 anys i he estat responsable de discurs de Podem Illes Balears durant els darrers anys. Especialista en comunicació i en estudis europeus, vaig començar l'aventura podemita al Cercle de Podem Bèlgica on militava amb gent de la meva generació, molts d'ells vinguts de moviments de la marea granate i dels moviments de migrants espanyols d'epoques anteriors. L'exili, la nova i la vella immigració espanyola m'han donat una altra percepció del meu país, i encara més ganes per lluitar per un país millor. També per ells i elles que no hi són, hem de Construir un Podem més fort i més arrelat.

Aquesta experiència enriquidora a l'estranger es va sumar a altres anteriors que van conformar el meu activisme, que van ser la participació en el 15M, en el moviment estudiantil i en el moviment LGBTI feminista alternatiu.

Professionalment, som politòleg per la Universitat Complutense de Madrid amb màsters a la Sorbona i el Col·legi d'Europa. Som un freaky de les llengües, xerr català (C1), anglès (C2), francés (C1), italià (B1) portugués (B1) i castellà la meva llengua materna. M''he dedicat a la comunicació política a institucions i agències de comunicació i des d'octubre de 2014, ho he fet per Podem al Parlament Europeu i al Parlament de les Illes Balears.


Motivación

El Podem de majories és cada dia més urgent i més necessari. Hem de fer una tasca que ja fa molt de temps que és molt urgent, és construir una organització democràtica, amb formació, arrelada al territori i eina per la gent d’abaix. Podem Illes Balears ha de ser bandera de la destruistificatzió, del ecologisme, de la plurinacionalitat i de les lluites pels drets laborals. Aquests eixos són prioritaris tant a l’organització estatal com per a les illes. I aquests objectius són avui la essència de Construint Podem i els resultats de la experiència política de la nostra gran companya Laura Camargo. Endavant, Construint Podem!